93 897 30 11 cultura@canyelles.cat Pl. de l'onze de Setembre, 1, 08811, Canyelles

Espectacle infantil de Festa Major amb el Grup Xiula

La Festa Major de Santa Magdalena recupera l'espectacle infantil dels dilluns, un espectacle gratuït per a tota la família, dilluns 18 de juliol a les 19h. a la Pl. del Casal.

En aquesta ocasió amb un concert del Grup Xiula. Presenta l'espectacle Big Chicken, una divertida proposta que barreja música amb valors educatius i bon humor.

 

Missatge de Festa Major de l'Alcaldessa

L'Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, us desitja una bona Festa Major.

Missatge de l'Alcaldessa Rosa Huguet davant l'ajornament del Castell de Focs

Missatge de l'alcaldessa Rosa Huguet davant la decisió de suspendre el castell de focs de Festa Major d'aquest divendres.
La situació d'alt risc d'incendi, tenint en compte les altes temperatures i que Canyelles està al nivell 2 del Pla Alfa fa necessari ajornar el castell de focs per seguretat i responsabilitat.

Festa Major de Canyelles lliure de Violència Masclista

Canyelles, territori lliure de violències masclistes.

Durant la Festa Major de Santa Magdalena s'instal·la a Canyelles un Punt Lila, de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu d’informar, sensibilitzar, prevenir i atendre les actituds masclistes i comportaments sexistes que es produeixin en espais d’oci i festius. 

Dissabte 16 de juliol, de 20:30h a 00:30h davant la Sala Multicultural. 

Hi haurà una carpa amb materials de sensibilització i prevenció i un equip de professionals per oferir la informació i assessorament.

Els punts liles estan destinats a informar, sensibilitzar, prevenir i atendre les actituds masclistes i comportaments sexistes que es produeixin en espais públics, ja sigui d'oci i festius com altres espais d'interès públic (educatius, esportius, comercials, sanitaris, etc.)

Entrevista de Festa Major d'Eix Diari a l'alcaldessa Rosa Huguet

L'alcaldessa Rosa Huguet parla en la següent entrevista concedida a Eix Diari de la Festa Major de Santa Magdalena, que torna a omplir els carrers de manera plena després dels dos anys de pandèmia.