93 897 30 11 cultura@canyelles.cat Pl. de l'onze de Setembre, 1, 08811, Canyelles

Convit de l'Alcaldessa

Salutació de Festa Major

L’inici de la Festa Major ve marcat pel pregoner o pregonera d’honor, que obre any rere any la celebració. Sempre sento una dolça emoció en escoltar les històries que comparteixen amb nosaltres del nostre poble, dels seus moments i esdeveniments.

Hom ha anat fent el camí que trepitgem avui, deixant la seva petjada. Veritablement, han estat, són i seran persones que amb el seu testimoni fan possible dibuixar la memòria històrica del nostre poble, i que puguem conèixer la seva grandesa. El cert és que són moltes les persones que serien mereixedores d’aquest privilegi. Tots i totes, formen part de la nostra història i han forjat el que és avui la nostra vila.

Continuarem lluitant per mantenir vives les nostres tradicions, i la Festa Major serà una oportunitat de gaudir, com sempre, de la música de les millors orquestres, de les cercaviles, dels dinars de Festa Major, dels correfocs, de l’ofici, del repicar de campanes, del castell de focs i dels goigs i els balls en honor de la nostra patrona.

Desitjo, juntament amb tot l’equip de govern, poder viure i compartir amb vosaltres aquests dies de retrobament, d’estones compartides pels carrers, d’alegries, d’abraçades... Veient com petits i grans frueixen del que és la nostra tradició i d’uns moments plens de joia i felicitat.

La nostra Festa Major és passió i devoció, un dels millors moments de l’estiu que ens omple d’esperança i d’il·lusió.

Que la Festa Major sigui la millor per a tots vosaltres!

Bona Festa Major!

La vostra Alcaldessa,
Rosa Huguet i Sugranyes

Image