93 897 30 11 cultura@canyelles.cat Pl. de l'onze de Setembre, 1, 08811, Canyelles

Convit de l'Alcaldessa

Salutació de Festa Major

Arriba el mes de juliol i Santa Magdalena, estimada Festa Major,
Tot I que canviant els papers amb Sant Nicolau, seguint el bon seny de les colles i entitats, la festa Gran la canviem a petita i el petit Sant Nicolau el fem Gran.
Una celebració que farem amb prudència i encara amb moltes limitacions per seguretat i responsabilitat.

I no ara, sinó al setembre, les nostres entitats tornaran als carrers per la Festa Major celebrar.

Mai perdrem, en aquestes dates, la memòria d’aquells que ja no les poden celebrar, que ja no hi són, però que restaran sempre al nostre cor.

Per Santa Magdalena, una cita a destacar. El 17 de juliol, un reconeixement important, donant nom a una plaça, a qui va ser un gran alcalde del nostre poble, el senyor Marcel Bertran. Un acte a l’aire lliure, al lloc on la reforma del nucli antic donarà pas a un nou espai de trobada per a tots els veïns els pròxims anys.

Seguim treballant amb il·lusió, esforç, compromís, responsabilitat i perseverança per aconseguir un Canyelles amb més qualitat de vida i ple d’oportunitats. I molts seran els moments que vindran per anar complint amb el compromís de noves instal·lacions i nous projectes, en un Canyelles que va sempre endavant.

Ara donem-nos un respir per poder gaudir tots amb il·lusió d’aquesta Festa Major, petita o gran. I ho farem amb cura, prenent mesures i sent responsables.

Visquem la festa amb aquells que estimem, familiars, amics I veïns. Compartim i gaudim sempre amb ells d’aquests moments tan especials.

Molt bona Festa Major!!!

La vostra Alcaldessa,
Rosa Huguet i Sugranyes

Image