Històric de programes de Festa Major

En aquesta secció trobareu un recull dels programes de festes majors d'anteriors anys, un repàs a la història de les festes majors de Canyelles.
Cartell de la Festa Major 2019

Festa Major 2019

Canyelles donava el tret de sortida de la Festa Major de Santa Magdalena el dissabte 13 de juliol de 2019, amb la 5a Trobada Bastonera, el Correfoc i un concert a càrrec del grup Veneno en la Piel. Una festa que es va desenvolupar, com és tradicional, en dos caps de setmana i que reunia diverses novetats com l'estrena de vestits dels balls de La Patusca i Les Panderetes; les noves maces de la colla de Diables Canyafocs, el nou format de la Nit Jove i de la Festa de l'Aigua o la inauguració del monument als Nans de Canyelles.
Precisament, el concert de Veneno en la Piel va ser una de les novetats del programa d'enguany i es va organitzar com a colofó final del tradicional correfoc de Festa Major per arrodonir la primera jornada de Festa Major amb música, un dels elements principals de la festa major canyellenca. El concert va començar a les dotze de la nit a la Pista del Casal, després del correfoc. Aquest va arrencar a les 22:30 hores i va comptar amb la participació de les colles locals de foc, Canyafocs, Dracs de Canyelles i Ma-cabres de Canyelles; i les colles convidades Forces Diabòliques de Sanaüja, Bestialots Espurnats de la Sagrada Família, Els Calderots de Santa Fe i els Diables de Gelida. Aquest correfoc servirà perquè la colla de Diables Canyafocs presenti les seves noves maces.
Va ser una festa major magnífica, plena de música en què cal donar les gràcies a totes les entitats per la seva participació i col·laboració per fer-la possible, va assegurar l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet durant la presentació de la festa.
Cartell de la Festa Major 2018

Festa Major 2018

El programa de Festa Major, en aquesta edició va estar dedicat als Gegants i als Balls Populars de Canyelles, com també el Cartell, dissenyat per Lluís Amarè. L'artista va reivindicar el format tradicional i d'autor dels programes de festa major, i el fet de recuperar aquest tipus de programa en què desapareix el disseny i apareix el pintor i la seva obra, com anys enrere. Amarè també va destacar el format allargat del programa d'enguany, en què estan representats tots els balls populars i en què es recull una imatge encartada en blanc perquè els més petits puguin acolorir. El programa es va dedicar a tota la gent de Canyelles que hi ha darrere de les seves festes. Hi ha molta gent que hi col·labora i que tenen il·lusió de participar de les seves festes, va apuntar Amarè.

Festa Major 2017

Cartell de la Festa Major 2017

Festa Major 2016

Cartell de la Festa Major 2016

Festa Major 2015

Cartell de la Festa Major 2015

Festa Major 2014

Cartell de la Festa Major 2014

Festa Major 2013

Cartell de la Festa Major 2013