Convit de l'Alcaldessa

Salutació de Festa Major

La Festa Major és un dels moments més esperats per a tots nosaltres. És el moment de retrobar-nos amb els amics i la família i de gaudir amb emoció dels nostres balls, les nostres entitats i les nostres tradicions. I és per això que m'adreço a tots vosaltres, un any més, amb la voluntat de donar el millor dels missatges, el que tots esperem, el de desitjar-vos una bona Festa Major.
Enguany, però, estem vivint uns moments molt especials. Els darrers mesos ens han canviat la vida en molts aspectes. I, malauradament, no hi serem tots.
Per ells, I pel seu record, hem de continuar vivint i aferrar-nos a aquells moments que ens fan somriure. Aquells en què compartim moments de festa. Una festa que viurem més en família que mai. Una festa amb els amics. Una festa més curta, virtual... Una Festa Major diferent, no com les altres, que viurem des de la llunyania però de la qual hem de gaudir igualment.
Tindrem a les mans un llibre amb imatges retallables dels nostres balls, que ha fet el Lluís Amaré. Unes imatges que ens permetran, especialment als més petits, tenir a casa un pedaç d'aquests meravellosos balls, que trobarem tant a faltar aquests dies perquè no els podrem veure al carrer.
Recordar és fàcil per als que tenen memòria. I oblidar és difícil per a aquells que tenen cor. És una dita que, avui més que mai, ens serveix per entendre el que estem vivint. Mai no oblidarem el que hem passat. Són uns moments que recordarem sempre. I agrairem sempre a aquells que han sortit al carrer per, amb la seva generositat, solidaritat i esforç, ajudar-nos a tirar endavant.
Però ara toca ser curosos... Prendre mesures i ser responsables. I ho serem, una vegada més. I ho aconseguirem...
I serà aleshores que tornarà el millor regal, el de poder retrobar-nos en una nova Festa Major, plena d'il·lusió, amb nous actes i que tornarem a compartir amb els que sempre han estat al nostre costat, amb els que més estimem.
Però ara toca ser curosos... Visquem més que mai la Festa, de manera responsable. Gaudim dels nostres, dels que tenim més a prop, dels nostres veïns, dels nostres amics i familiars. Gaudim de tots ells, amb els que no deixarem mai de compartir moments. I gaudim de la nostra Festa.
Molt bona Festa Major!!!

La vostra Alcaldessa,
Rosa Huguet i Sugranyes